Levande juice

Vårt företag heter "Levande juice", och det är ingen tillfällighet. Med kall press ANGEL får du alltid 100% levande juice.

Vad är levande juice? Om det nu kan vara något annat?

Vår organism består av miljarder små celler – och de lever allihopa. Det betyder att deras ultimata näring också borde bara levande och aktiv.

Vår mat lever så länge den innehåller många levande celler och sådana obestämda element som enzymer.

Enzymer är basen av liv och aktiv livslängd, biologiskt aktiva katalysatorer , vilket skyndar på alla kemiska reaktioner i vår organism. Specialister tror att enzymer kan "smälta" även elakartade celler.  Grundkällan till enzymer är vegetabiliska livsmedel (all frukt och grönsaker),och till en store grad - kärnor, frön, och självklart färska bakterier som är 4-5 dagar gammal.

När man presser fram juicen ÄR DET MYCKET VIKTIGT PÅ VILKET SÄTT JUICEN PRESSADES FRAM UR CELLULOSAN. 

Nu för tiden finns det två sätt: centrifugal (eller separering) eller pressmetoder.

Liv och död kan inte existera samtidigt. Detta täcker först och främst all temperatur och dess skövling av levande extrakt av plantor, frukter, grönsaker och kärnor. Enzymer går förlorade och vitaminer förstörs när temperaturen stiger. Och temperaturstigning är oundvikligt under hög-hastighet revolutioner (flera tusen!) av centrifug (ett såll för vanliga juicer)... Kall-press är ett bra alternativ, då det bevarar livet hos bra enzymer och andra ämnen... Levande juice innehåller vitamin А, В, С, Е, nyttiga microämnen, antioxidanter, och naturlig antibiotika.

Allt detta resulterar i att hyn blir vacker, glänsande, elastisk, vår fullskaliga syn, vackert hår och naglar. Juicer innehåller nyttiga ämnen som är bra för att stärka ben och förebygger osteoporos. Senilitet kommer att få vänta utanför dörren många år till. Källan till ungdom i dess renaste form av "mjölk" från vetegroddar gör verkligen mirakel!

Levande juicer är naturliga "kvinnliga hormoner", blod-reduktionsmedel och även "hjälpreda för män". Det finns kliniska bevis för granatäpplets effektivitet och dess kärnor i sådana känsliga frågor som virilitet. (se sidan "Granatäpplejuice").

Levande juicer, speciellt från bär, innehåller en stor mängd aktiva antioxidanter. Detta ger dig skydd mot carcinoma eller ”hämnar” möjligtvis detta väsentligt. I artikeln om granatäpplejuice så hittar du referenser till medicinska källar som innehåller information om effektiviteten som granatäpplejuice har i kampen mot prostatacancer...

Levande juicer stärker kärlen, “rensar” levern och mycket, mycket mer...

Vi kan fortsätta räkna i det oändliga, men det främsta är att that LEVANDE JUICE ÄR VÅR HÄLSA, SKÖNHET OCH AKTIV LIVSLÄNGD.

Kontakt

angel-juicer.se

info@angel-juicer.se

 

Our dealer in Sweden are:

Safter - Ristretto ApS
www.safter.se
info@safter.se

Clearlife
www.clearlife.se
info@clearlife.se

Dzambhala Sverige AB
Mr. Mats Adelsberg - Tel:  070 417 4211
www.angeljuicersverige.se
info@angeljuicersverige.se

Healthy Beautiful Life
Mrs.Monica Lindgren ph.0707288255
www.monicalindgren.se
monica@monicalindgren.se

 

Head office Italy:

Living Juice srl
via G.B.Vico nr. 2
23900 Lecco (LC) - Italy
ph./fax: +39.341.1765296
info@angel-italia.com
info@angel-juicer.se